Individuele begeleiding

Posted

Individuele begeleiding

Soms heb je iets meer nodig dan een groepsles. Je wilt wat meer persoonlijke aandacht omdat je op dat moment het (l)even wat minder goed aankan of tegen dingen aanloopt waar je alleen niet goed uitkomt. Yoga is een fantastische manier om de balans weer terug te vinden.  Tijdens een of meerdere privèlessen  werken we aan wat voor jou belangrijk is en aan wat jij op dat moment nodig hebt. Dat kan zowel lichamelijk, mentaal of spiritueel zijn of een combinatie daarvan.  De yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en de persoonlijke gesprekken helpen je om je balans weer te hervinden.

Yvonne werkt niet alleen met yoga maar ook met hypnotherapie. Deze vorm van therapie brengt je via diepe ontspanning in contact met je meer onbewuste gevoelens. Via verschillende technieken krijg je zo meer inzicht in jezelf. Oude pijn komt met deze therapie snel naar boven en kan dan geheeld worden.

Ook als je ZWANGER  bent en je wilt of kunt niet aan de groepscursus deelnemen kan je bij ons privélessen volgen, alleen of samen met je partner. We maken samen een programma dat aan jouw behoeften voldoet.

Individuele BABYMASSAGE is ook mogelijk. In 2 dagdelen leer ik je bij jou thuis  je baby te masseren.  06-38774358