Nieuws per 1 september 2019

De studio wordt overgenomen

door Eva Montesinos

Per 1 september draag ik mijn  yogastudio  over aan Eva Montesinos . Eva doet yoga vanaf haar 16e en geeft al ruim 14 jaar Yoga lessen in verschillende Yoga Studio’s en de laatste 6 jaar heeft Eva voor mij gewerkt als vaste medewerkster.

Eva:  “Ik begon bij Yvonne met de zwangerschapsyoga en een Hatha yoga les en langzaam ben ik meer groepen gaan overnemen en heb ik  zelf nieuwe groepen en cursussen opgebouwd. Het was erg fijn om voor Yvonne te werken. Ze gaf mij alle ruimte om naast mijn gezin en mijn andere baan les te blijven geven,  wat ik met hart en ziel doe.  Zo ben ik de laatste jaren steeds meer lessen gaan geven en Yvonne wat minder, dit paste bij onze persoonlijke ontwikkeling en ook in de fase van ons leven.   Yvonne blijft gelukkig nog les geven bij ons en  het is erg fijn om haar als collega te mogen houden! Op dit moment wordt mijn nieuwe logo en nieuwe website gemaakt, tot dan zal ik de huidige website blijven gebruiken.

Yvonne:   “Na ruim 35 jaar ervaring als yogadocente wordt het tijd voor andere dingen maar ik blijf nog steeds aanwezig en geef op maandagochtend mijn vaste lessen en zal regelmatig invallen als dat nodig is.  Ik ben  blij om de studio in handen te geven van Eva!

Vanaf 1 september  verandert de naam van de studio van “Yoga Yvonne Brand”   in “Ik doe yoga”.    En dat is precies wat wij doen en waar het om draait.  Yoga moet je doen!   

Ben jij op zoek naar een Yoga studio die je persoonlijke aandacht geeft, dan ben jij bij ons aan het juiste adres! 

Namaste.