Extra activiteiten in augustus 2020

YIN Workshop – Thema “Zomer & Mildheid” – VOL!

Yin yoga is een meditatieve en therapeutische vorm van yoga. Je creëert ruimte in het lichaam en de geest, in de ruimste zin van het woord. De houdingen zijn passief, maar intens doordat je ze 2-5 minuten aanhoudt. Dat maakt je gewrichten beweeglijker en actiever.

Deze workshop staat in het teken van de zomer. Het vuur – de warmte – van de zomer laait als een vlam op, niet alleen in de natuur maar ook in de mensen. In deze extra lange Yin Yoga doen we oefeningen die de energie van het Hart – en Dunne darm meridiaan balanceren, met mildheid en aandacht.

Woensdag 19 augustus 19:00 – 21:00 uur
Kosten: 25,- euro

 

Yoga & Yoga Nidra – Thema “Reis door de Chakra’s”

Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’. De energie waarover gesproken wordt is prana. Prana is onze levensenergie en is nodig bij alles wat we doen. Hoe prana door het lichaam stroomt, wordt beïnvloed door de werking van de chakra’s.Dit chakra systeem geeft ons daarom inzicht en middelen om te werken met de energie die stroomt tussen de interface van lichaam en geest. Als de energie(prana) stroomt is er leven. We gaan in deze les een reis maken door de chakra-gebieden om de energie te laten stromen.

Vrijdag 21 augustus 9:00 – 11:00 uur
Kosten: 25,- euro

 

Meditatie & Yoga Nidra – Thema Anicha “Alles verandert”

Anicha betekent, “Alles verandert”. Elke dag is anders, ieder moment voelt anders en tegelijkertijd soms ook het moeilijkste voor ons als mens. We zoeken naar houvast, we hechten ons en willen vasthouden aan wat goed is. Dat lukt soms even tot het weer verandert. Yoga kan ons helpen om te leren omgaan met alles wat zich aandient. Soms vraagt dat moed, soms mildheid, soms onrust, soms zachtheid, soms liefde en compassie. Een bijzondere thema om samen te beoefenen!

Maandag 24 augustus 19:00 – 21:00 uur
Kosten: 25.- euro

 

Yin & Yang “Vliegende Draak serie”

De Vliegende Draak is een leuke, dynamische serie uit de Yin Yoga vanwege de rotaties en balancerende houdingen. De serie stelt de reis van een draak voor die de wereld overvliegt, vliegt je mee? Daarna doen wij ook rustige Yin houdingen om beide aspecten in balans te brengen.

Woensdag 26 augustus 9:00 – 11:00 uur
Kosten: 25,- euro

Bij elke activiteiten krijg jij een klein cadeau!

Korting!
Bij 3 lessen betaal jij 70,- euro
Bij 4 lessen betaal jij 90,- euro
Inschrijving
Wil jij een of meerdere lessen volgen, stuur een mail of neem contact op met naar Eva Montesinos.

Studio