Internationale Yogadag zondag 21 juni 2020

Odanadi zei:

“Vandaag op wereldyogadag ontvingen we een mooie donatie van @evaikdoeyoga Met behulp van deze donatie kunnen we de kinderen blijven scholen en voeden. Bedankt Eva en iedereen die meedeed!” 

Premier Narendra Modi noemt yoga “India’s cadeau aan de wereld”, zo ook in 2014 bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Toen Modi daar voorstelde om 21 juni uit te roepen tot Internationale Yogadag, werd dit zonder enige tegenstem aangenomen. De dag wordt met groeiend enthousiasme over heel de wereld gevierd.

“YOGA IS INDIA’S CADEAU AAN DE WERELD”

De doel is om de opbrengst van deze lessen te doneren aan een goed doel. Het doel van deze yogadag is om bij te dragen aan een betere wereld die begint bij jezelf. Met yoga creëer je een positief effect op jouw directe omgeving.

Zelf wil ik graag deze dag met jullie vieren en het geld die wij samen gaan verzamelen wordt gedoneerd naar een liefdadigheidsinstelling in India, genaamd Odanadi.
Odanadi betekent “maatje” in het Nederlands. Odanadi biedt vrouwen en kinderen een veilige plek waar ruimte is voor het verwerken van hun trauma’s en ervaringen. Met deze hulp kunnen zij een toekomst opbouwen.

Locatie: Buiten Yoga locatie in Reeuwijk
Tijden: 9:30 – 10:45 | 11:00 – 12:15 uur
Kosten: eigen donatie
Wil je inschrijven voor één van deze lessen? Neem gerust contact met me op.

Ik wens je een mooie dag!
Namasté
Eva Montesinos

Studio