Zwangerschapsyoga

Posted

Een prettige en doeltreffende manier om je voor te bereiden op je bevalling en om te genieten van je zwangerschap d.m.v. zachte yogaoefeningen. Tijdens de lessen kom je tot rust en leer je tegelijkertijd hoe je tijdens de bevalling zo goed mogelijk om kan gaan met elke wee. Je leert je te ontspannen en je leert hoe je je adem optimaal kan gebruiken tijdens de bevalling.  De cursus zwangerschapsyoga bevat alles wat nodig is tijdens de zwangerschap om je voor te be reiden op je bevalling en biedt je heel veel informatie over de bevalling.  Ook voor je baby is de cursus zwangerschapsyoga goed, je baby voelt zich nl. veilig wanneer jij ontspannen bent. Je krijgt vertrouwen in je eigen lichaam zodat je je bevalling zonder angst tegemoet kan treden. De cursus bestaat uit 12 lessen, waarvan 2 partnerlessen. In deze lessen wordt de bevalling uitgebreid doorgenomen. De partners leren hun vrouw optimaal te begeleiden tijdens de bevalling. Deze lessen zijn facultatief.

De cursussen starten 3x per jaar en wel in januari, april en september.

 

Periode april 2020 ONLINE:

Op woensdagavond om 19:00 – 20:00 uur, start op 1 april 2020.

Data:

April 1, 8, 15, 22, 29 – Mei 6, 13, 27 – Juni 3, 10, 17

Partnerlessen op 6 Mei en 10 Juni.

De laatste les wordt gepland als iedereen bevallen is!

Je mag je nu al hiervoor inschrijven, info@ikdoeyoga.nl

Privelessen zijn ook mogelijk als je om wat voor reden dan ook niet aan de groepslessen kan of wil deelnemen. Het aantal lessen dat je dan nodig hebt bepalen we samen en je kan zowel alleen als met je partner komen.

Eva Montesinos is lid van de Yoga Vereniging in Nederland en daardoor wordt de zwangerschapscursus vergoed door de meeste zorgverzekeraar. Kijk zelf in de polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar. Wij hebben hierover geen contract afgesloten met zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars maken geen cursusbedragen direct naar ons over. Het is daarom je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de cursuskosten door jezelf op tijd betaald worden en indien van toepassing kun je dan vervolgens de faktuur voor restitutie indienen bij de zorgverzekeraar. Wanneer je de cursus hebt afgerond ontvang je een faktuur voor je verzekering.